ERVARINGEN

ervaringen

Jezelf zeker voelen voor de klas


LEES VERDER

De problemen die je hebt voor de klas, zijn waarschijnlijk dingen die je in andere aspecten van je leven ook tegenkomt. Daarom was het nuttig om ermee aan de slag te gaan. Als je tegen problemen aan loopt is het goed om te weten: er zijn mogelijkheden om zo’n coaching aan te gaan en ik heb daar zelf veel aan gehad.

Snel een handvat


LEES VERDER

Mijn ervaring met de coaching was beter dan ik had verwacht. Vooral dat het zo snel al hielp. Dat ik al heel snel een handvat had waar ik na de eerste keer al iets mee kon. Deze coaching was wel een groot verschil met wat ik tot nu toe had geprobeerd. Eerder dingen benadrukte vooral dat ik maar gewoon minder moest doen van waar ik last van had.

Ontspannen voor de groep


LEES VERDER 

Het werd in iedere sessie steeds duidelijker waar het naar toe ging. Telkens na een sessie ging ik weer met goede moed weg. Ik stond gewoon anders voor de klas, zelfverzekerder. Dat maakt het grote verschil. Dat maakte dat de groep mij ook weer anders benaderde. Het maakte ook dat ik er gewoon een beetje afstand van kon nemen. Dat vond ik ook heel fijn.

Doorvoelen wat keuzes betekenen


LEES VERDER

Er waren bij mijn geen twijfels over wat we zouden gaan doen. Dat werd versterkt door mijn vertrouwen in jou. Tijdens de coachsessie was ik vooral nieuwsgierig.


Het resultaat van de sessie was dat ik meer helderheid heb gekregen. Ik heb bevestigd gekregen wat ik al wist, maar waar ik nog niet aan wilde.

Op de goede weg


LEES VERDER

Ik bracht de punten ook zelf naar boven en jij begeleidde dat op een goede manier. We trokken uiteindelijk een conclusie waar ik van te voren niet van had gedacht, dat die naar boven zou komen.

 

Het resultaat van de sessie is dat ik iets moet aanpakken dat ik altijd heb vermeden, en waarvan ik niet had vermoed dat dat het eigenlijke struikelblok is.

Mezelf motiveren


LEES VERDER

Ik was verbaasd dat het zo’n impact had, al in die eerste sessie. Ik dacht: ‘oh het is maar anderhalf uur, twee uur max’, maar dat was al zo verhelderend, zo’n impact. Het was heel snel helder waar het heen moest en dat vond ik heel fijn. Verder was het heel persoonlijk. Het was niet zakelijk, maar ook niet zweverig. Het was eigenlijk precies goed.

Twee kanten verbinden


LEES VERDER

Ik vond het een prettige twee uur in een goede, ontspannen sfeer. Er is nu een intern probleem opgelost. Ik was onzeker en onvoldoende tevreden met een bepaalde manier van hoe ik mezelf presenteer. Als praktische gouden-regel-tips niet helpen, dan kan je het dieper zoeken en met jou verder gaan.

Er is duidelijk iets in mij veranderd


LEES VERDER

Na de sessie deed zich iets opmerkelijks voor. Mijn collega’s die niets wisten van deze sessie, complimenteerden mij met “wat is er met jou gebeurd, je staat veel sterker in je schoenen”. Die ervaring heb ik ook. Graag zou ik iedereen, die met zichzelf in de knoop zit, willen zeggen. Ga eerst eens met Maike praten.

Ik voel me veel sterker


LEES VERDER

Ik had niet zo heel veel twijfels. Je had een pilotsessie met mij gedaan en die vond ik eigenlijk heel succesvol. Ik vond het ontzettend leuk dat ik gewoon merkte dat het werkte. En ik snapte niet hoe het werkte, maar ik dacht: wat maakt dat uit.

Stukjes één voor één oplossen

 

LEES VERDER

Bij mij zijn er meerdere problemen opgelost. Ik zat niet goed in mijn vel en er waren veel verschillende zaken die dat veroorzaakten. Toen ik hier kwam ben ik al die verschillende stukjes één voor één gaan oplossen. Hierdoor voel ik me nu beter en functioneer ik ook beter.

Het was zo verhelderend


LEES VERDER

Het is heel gek, want ik ben eigenlijk helemaal niet zo van de therapie. Ik heb dat nog nooit eerder gehad. Maar het was zo verhelderend. Ik liep daar echt naar buiten en dacht: Het probleem is opgelost. Dat was echt heel fijn.

Overtuigingen updaten


LEES VERDER

Ik was getriggerd door wat jij van te voren had aangegeven.

Dat je van die belemmerende gedachten kunt hebben en dat we daarmee aan het werk zouden gaan. Dat maakte mij vooral nieuwsgierig. Ik was verrast door de manier waarop je het thema te lijf ging. Het gaan staan in de ruimte. Daardoor werd het een hele wezenlijke ervaring. Het was intensief en diepgaand.

Rust in mijn hoofd


LEES VERDER

Tijdens de sessie was er al een rustiger gevoel. Na de sessie vooral heel veel rust in mijn hoofd en in mijn lijf. En ik heb nu af en toe momenten dat ik denk: he, volgens mij... Ik heb toch het idee dat daarin de sessie wel een bijdrage heeft geleverd. Het gaat om kleine stapjes die ik anders niet had gedaan, puur omdat ik iets meer rust heb.

Inzicht in waar de pijn zit


LEES VERDER

Ik had niet zoveel twijfels eigenlijk. Ik vond de sessie heel indrukwekkend. Ook confronterend en misschien had ik dan toch wel ergens twijfels. Want het raakt je heel diep wat er gebeurt of de inzichten die je krijgt. Maar het is ook een soort van afgerond binnen de sessie. Dus je gaat niet met lood in je schoenen weer naar buiten. Mijn ervaring is dat het snel een hoop oplevert.

Hele heldere ervaring


LEES VERDER

Je komt met hele persoonlijke verhalen in zo’n traject. Dat is heel spannend. Hoe reageer jij daarop? Dat weet je niet van tevoren. Toch heb ik niet heel erg getwijfeld, omdat ik je vertrouw. En het was een ding wat te maken heeft met mensen in het hier en nu en niet met littekens uit het verleden. Het was dus wel een drempel die ik durfde over te stappen. Ik vond de ervaring heel helder.

Rijke oogst in korte tijd


LEES VERDER

Ik heb een sessie bij Maike gedaan. Ik wist wat me dwars zat, maar ik twijfelde ook of ik de sessie wel wilde doen. Of ik het zelf wel aan moest gaan. Zal ik me weer kwetsbaar opstellen ja of nee? Want eigenlijk wilde ik dat niet. Maar mijn ervaring tijdens de sessie was een hele bijzondere.

ervaringen van workshopdeelnemers

Dinsdag 7 mei 2019 gaf ik een kroegcollege over 'Communcatie en je onbewuste sociale denken' aan de leden van de Communicatiekring Nijmegen. Het werd een college met veel interactie en een actieve rol voor de aanwezigen. Aan de hand van drie experimenten had iedereen de mogelijkheid het effect van je onbewuste sociale denken zelf te beleven.


Jij maakt het toegankelijk


LEES VERDER

Woensdag 23 mei 2018 gaf ik de workshop Keuzestress en de 3 sleutels tot een goede keuze aan 20 Letteren studenten van de Radboud Universiteit in het kader van de Arts Recruitment Day 2018 in het Erasmusgebouw in Nijmegen.


De workshop is gewaardeerd met een 7,5.

Verrassend goed


LEES VERDER

Dinsdag 13 maart 2018 gaf ik de workshop Keuzestress en de 4 sleutels tot een goede keuze aan 20 studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit in het kader van de Career Week 2018 in het Erasmusgebouw in Nijmegen.


De workshop is gewaardeerd met een 7,6.

Heel erg nuttig


LEES VERDER

Wil je meer weten?

Ja, ik wil graag weten wat Maike coacht voor mij kan beteken.